This event has passed
12. 6. 2018 16:30 Jan Horký | Kuchař roku

Moderní úpravy pokrmů v degustačním menu | Jan Horký

Honza vymění prezidentskou delegaci s panem prezidentem Obamou za vás. Neznamenáto, že dostanete o něco méně. Naopak. Očekávejte zážitek, který podléhá nejnovějším gastronomickým trendům. Očekávejte kombinace, které by vás nenapadly ani ve snu. Očekávejte neočekávatelné.

3 900 

Kategorie:

Stav

Detaily kurzu

S Honzou si uvaříme hráškový krém s marinovaným lososem ve fenyklu a citrusech, jako hlavní chod nás Honza naučí pokrm, který získal zlatou medaili v Singapuru, tedy telecí svíčkovou, omáčku z kachních foie gras se zeleninovou sedlinou, dále si připravíme grilovanou hovězí picanhu s petrželovo-citrónovým dresinkem a zauzenými bramborami. A v neposlední řadě jako sladkou tečku pěnu z hořké čokolády s makovou smetanovou zmrzlinou.



Tyršova 31, Ostrava

Zůstaňme v kontaktu