Karel Řehák | Bistro Boule za ušima

V tom, čím se chce stát až bude velký, měl bývalý skokan na lyžích z Frenštátu a náš současný šéfkuchař Karel, odjakživa jasno.

Svou kariéru nastartoval v předních pražských restauracích, jako napřiklad Červená tabulka, třeba po boku současného kapitána českého národního týmu kuchařů a cukrářu Honzy Horkého.

Za vším hledej ženu.. a tak se Karel ocitl zpět na severní Moravě, kde působil jako šéfkuřak v restauracích Na Hradbách, Stella Marina (kde se zdokonalil v připravě Italských specialit), Koras, Comedor (kde prozměnu nasbíral zkušenosti s mexickou kuchyní a přípravou steaků).

Následně se vrátil do Beskyd, ze kterých jsme jej vylákali až my do bistra Boule za ušima, kde Kája působí od roku 2017, momentálně jako šéfkuchař a lektor Food Porn Academy.

Kde se můžeme potkat