Mami a Niki | Pikunikku

Japonci kuchyni i servírování jídla prožívají do posledních detailů, hrají si a vymýšlejí nejrůznější kombinace menu pro své blízké, a to dokonce i s nejrůznějšími ozdobami (origami apod.). Hlavní roli při volbě surovin, způsobu zpracování i výběru nádobí, do kterého bude jídlo servírováno, hrají barevnost a teplotní podmínky daného ročního období. Naše první kurzy jsme tedy zaměřily na jarní, letní, podzimní a nakonec zimní menu. Postupně Vám nabídneme také know-how z oblasti gastronomických čar a kouzel japonských
maminek, anebo typické japonské pokrmy.

Kdo chce znát více tradic, které se točí okolo delikátního jídla, přitom se naučit vařit se znalostí exkluzivních japonských tipů a umět třeba i poděkovat za dobrý pokrm v japonštině? Zvědavce zveme na naše kurzy. Láska prochází žaludkem, ne všude však jde o podávání zdravých, esteticky citlivě propracovaných a natolik chutných pokrmů jako v Japonsku.

Kde se můžeme potkat

Tyršova 31, Ostrava

Zůstaňme v kontaktu